智慧城市

香港论坛

相关推荐

招男朋友,但必须按照以下标准

幼儿园

1.唔准同任何16岁以上40岁以下无血缘关系女性单独外出或者倾超过10分钟电话。
2.我唔会check你来电显示,但系你最好唔好俾我听到你同不明来历女人讲电话。
3.我有做得唔岩你可以话我,不过唔准好恶话我,要慢慢讲道理,有耐心D。
4.吾可以逼我做我吾中意做既野。
5.我中意收到你SMS,几肉麻我都顶得顺架。
6.每日起码要打一次电话俾我,因为我会好挂住你。
7.你要俾我知你去边,我唔系要check你行踪。
8.我未必可以一生一世,但希望你同我一齐时候,每一刻都对我认真。
9.你心里面谂D咩,一定要同我讲,因为我好蠢,你唔直接同我讲我唔会知道。
10.我去玩而又唔系同你一齐,你叫我玩得开心D话,我会以为你唔爱我唔紧张我唔想要我,你应该要同我讲唔好玩夜啊,翻屋企小心D啊之类,最好你接我翻屋企添。
11.如果你要出去玩最好就带埋我去,如果实在唔得话就早D翻屋企俾个电话我,因为我会系屋企担心你,训唔着。
12.我希望你会记得一切大时大节生日同纪念日,我唔会提,亦会扮大方,但唔代表我吾会在意。
13.我发脾气提出分手时,你唔准当真。
14.唔准对我讲大话,我最憎人呃我,虽然你话呃我唔想我唔开心,但俾我知道你呃我,样我会更加唔开心。
15.唔准一脚踏两船 (或以上 )。
16.我唔需要你对我许下关于以后某种承诺,我只想你肯定你对我依家感觉,因为以后事无人可以预测到。
17.如果我迟到,都只系因为我想着靓D见你,所以你唔好闹我。
18.我发信息俾你,你一定要复我。
19.我唔系专登骚扰你,我只系想等你知道我几时挂住你。
20.你要好锡好锡我,因为你唔锡我就无人锡我架啦,当然我都会好锡你架
21.我唔贪心人,唔一定要钻石同珍珠,就算你送易拉环盖俾我都会一样开心,最重要睇你有无心。
22.同你D朋友出去食饭,你唔使成日理住我,我唔会埋怨你,不过你要记得我系你身边就得。
23.我中意人浪漫,耐唔耐谂D浪漫下我,都唔会好过分挂。
24.我知道你无可能每秒钟都挂住我,但系如果你全日都无谂起我,我会好惊架。
25.如果有一日你郁手打我,我一定会走。
26.Shopping 时可以分道扬镳,但系你唔好企我隔离黑口黑面。
28.我好乐意同你行你钟意铺头,你唔需要怕我闷,我会自得其乐
29.如果你唔开心,你要同我讲,唔好扮无事
回复 马甲回复

幼儿园

亚马逊AWS-云创计划.最高可达10万元免费云资源!                                    AWS云创计划旨在为您的初创公司提供免费的起步云资源和技术服务                                

幼儿园

我十七岁半你几大

幼儿园

想太多了。我想除左你老豆老母,没可能有人甘就你。

幼儿园

想坏脑

幼儿园

我jj , 二十厘米,包你满意,你需要吗?

幼儿园

忍唔住要出声.....
楼主好劲 可以谂到多点
好明显系谂左好耐 好认真 值得赞
不过 我都唔知讲咩好LU

幼儿园

求交往

幼儿园

好犀利受沟吗

幼儿园